Intrebari frecvente

 • Cum ma inregistrez pe BookFast.ro?
  Sa creezi un cont pe BookFast.ro este foarte simplu si dureaza doar cateva secunde.  In partea dreapta sus a site-lui regasiti sectiunea `Creaza cont`.  La apasarea acelui buton, o noua fereastra va apare, in care trebuie sa introduceri 4 informatii : Nume, Prenume, Email si Parola.  La salvare contul dumneavoastra este creat si puteti incepe procesul de rezervare.

 • Platesc comision pentru o rezervare?
  Nu! Nu te costa nimic sa faci o rezervare pe BookFast.ro. BookFast.ro nu percepe nici un comision clientilor care rezerva prin intermeniu site-ului nostru. Pretul rezervarii se plateste direct unitatii turistice in funtie de condifiile fiecarei unitati. Sistemul de rezervare este 100% GRATUIT.

 • Cat ma costa sa adaug o unitate turistica pe BookFast.ro?
  Nu te costa nimic. Este GRATUIT! Pe BookFast.ro iti poti adauga cate unitati turistice doresti si nu te costa nimic.

 • Pot adauga mai multe unitati turistice folosing acelasi cont?
  DA. Cu un sigur cont poti administra un numar nelimitat de unitati turistice.

 • De ce sa rezerv prin BookFast.ro in loc sa sun direct la unitatea turistica?
  Rezervand prin BookFast.ro, in momentul confirmarii rezervarii, atat clientul cat si unitatea turistica vor primi cate un email cu aceasta confirmare, prin urmare aveti o dovada scrisa ca rezervarea dumneavoastra s-a facut cu succes si rezervand prin intermediul BookFast.ro puteti beneficia de diverse reduceri in momentul rezervarii.

 • Ca si unitate turistica, ce comision platesc pentru fiecare rezervare primita de pe BookFast.ro?
  Afisarea unitatilor turistice pe BookFast.ro este GRATUITA si nu se percepe nici un fel de comision (nici pentru rezervarile primite prin intermediul BookFast.ro).