Pensiunea Pastravaria Bratioara

nota
0.0
Adresa: Comuna Albestii de Muscel, Sat Cândești, Str. Magistrat Sorin Moisescu, Nr. 219 ( la aprox. 10.3 km de centrul loc. Campulung Muscel ) [vezi harta]

Descriere


    Situată la poalele muntelui Iezer, la o distanţă de aproximativ 24 km de municipiul Câmpulung Muscel, în satul Cândeşti, comună Albeştii de Muscel.
    Pensiunea beneficiază de un cadru natural deosebit precum şi de o aşezare geografică cu tradiţie, putând fi considerată una dintre cele mai pitoreşti comunităţi rurale din Argeş.
    Pensiunea are in componenta sa 15 camere duble cu paturi matrimoniale,mobilier din lemn masiv,balcon si grup sanitar propriu.Majoritatea camerelor sunt cu vedere spre bazinele de pastrav,peisajul vazut din camera fiind unul mirific.
    Va recomandam ca atunci cand stati in camera sa lasati geamul deschis deoarece veti auzi apa curgatoare ce strabate lacurile cu pastrav!Sunteti in centrul padurii,bucurativa de liniste si aerul curat. 
    Pensiunea dispune de restaurant in care se serveste menu a la carte.Meniul este unul mai deosebit,el fiind pregatit de chef-ul nostru bucatar Rares Burducea,finalist Masterchef,tocmai de aceea va invitam sa gustati din pastravul nostru care este gatit in mai multe feluri,tagliatelele cu midii specialitatea bucatarului sau din mirificul chees cake sau vulcanul de ciocolata. 
    Avem loc special amenajat pentru pescuit unde va puteti satisface placerea pescuitului la pastrav.Teren de tenis de camp/fotbal care nu necesita rezervare pentru cei cazati in incinta pensiunii,sura turistica unde se pot organiza evenimente (nunti,botezuri,team-building) 200 persoane,al carui schelet dateaza din anul 1936 si reabilitata in anul 2014.Traseu marcat pentru plimbari in aer liber,veti ajunge la Vf. Iezer.In fiecare sambata seara organizam foc de tabara pentru cei cazati la noi .
    Alte activitati :tir sportiv,paint ball (doar pentru team building),urcare pe golul alpin si servire masa la stana.
    In incinta pensiunii noastre este strict interzis accesul cu produse alimentare si bauturi racoritoare sau alcoolice aduse din afara locatiei.Este interzisa camparea si gratarele personale.

Vizualizare harta

Obiective turistice si imprejurimi

Camere

Verifica disponibilitate

Fara taxe de rezervare si fara folosirea cardului de credit!
Tipuri de camere Conditii Nr. Persoane Pret camera Nr. camere Rezervare
  • Anulare gratuita pana in ziua sosirii
La cerere
 
0 Camere

Facilitati oferite de Pensiunea Pastravaria Bratioara

Politicile de la Pensiunea Pastravaria Bratioara

Check-in orele 09:00 - 21:30
Check-out orele 07:00 - 11:00

Recomandari din aceeasi zona