Pensiunea Elena

nota
0.0
Adresa: Turturesti, Comuna Girov, DN 15 D, nr. fn ( la aprox. 7.1 km de centrul loc. Piatra Neamt ) [vezi harta]

Descriere


    Pensiunea Elena beneficiaza de o amplasare deosebit de atractiva avand fatada pe Dn15 D, la o distanta de 7, 5 Km de municipiul Piatra Neamt. Potentialul turistic deosebit - o zona ce permite organizarea de trasee turistice, Lacu Rosu – Cheile Bicazului, Izvorul Muntelui – Durau ocazie cu care se poate urca muntele Ceahlau, escaladand Varful Toaca cu o inaltime de 107m, Cascada Duruitoarea ce poate fi intalnita pe traseul ce coboara de la cabana Dochia spre statiunea Durau. Parcul National Ceahlau se intinde pe o suprafata de peste 7700ha. 
    O constructie moderna de 3 margarete - cu P + E + P, in care sunt prevazute 9 camere de 2 paturi si un apartament. Fiecare camera este dotata cu aparat de radio, televizor si corespunde nivelului de trei flori, parcare auto si spatiu ce permite camparea cu locuri suplimentare de cazare. In afara de confortul oferit de camere, pensiunea este dotata cu posibilitati de agrement in incinta: biliard, sah, table, remy, carti de joc, tenis de masa.     
    Masa - restaurant ** - asigurata in interiorul pensiunii, preparata in bucataria dotata cu echipament modern si util in acest scop, din alimente achizitionate (contractate) de la producatorii de marca. In viitor - activitati de agrement ca: piscina, bowling, ciclism, teren de tenis. Constructie realizata cu sprijin European. Proiect Sapard 
    Pensiunea Elena, este amplasata pe Dn 15 D la iesirea din municipiul Piatra Neamt pe partea dreapta a unei importante artere de circulatie Piatra Neamt – Roman – Iasi avand legatura si cu drumurile de acces catre Hanul Ancutei – Tg. Neamt – Suceava pe arealul carora se afla importante obiective turistice, case memoriale, manastiri, baze de agrement. 
    Pensiunea turistica rurala Elena este clasificata conform criteriilor din Anexa 1. 5. A Ordinului Nr. 510 / 28. 06. 2002 a autoritatii nationale pentru turism ca unitate cu nivel de confort si calitatea serviciilor prestate la nivel de 3flori – Margarete. 
    Pensiunea este o cladire monobloc cu regim de inaltime parter, etaj si amenajare pod, cu dimensiunile in plan de 18, 25 x 16, 90 m. . 
    Parter
- Cinci camere de cazare a doua paturi de 13, 57 mp, dotate fiecare cuGrup sanitar propriu, vestibul si logie (cu orientarea sud).
- Hol comun pentru cele patru camere in suprafata de 32, 36mp ce cuprinde si scara de acces de la parter si etaj
- Salon de recreere in suprafata de 32, 78mp.
- Spatiu de receptie si scara de acces la etaj.
- Snack Bar amplasat in cladirea existenta. 
    Etaj I
- Patru camere de cazare a doua paturi de 13, 57mp dotate fiecare cu grup sanitar propriu, vestibul si logie (cu orientarea sud).
- Un apartament de doua camere de 38, 19mp suprafata utila, dotat cu grup sanitar propriu, vestibul si logie (cu orientarea sud si vest). 
    Toate aceste spatii insumeaza o suprafata construita de 284, 48 mp ce include si suprafata terasei de 27, 37mp. 
    Pensiunea Elena, este locul potrivit pentru a-ti petrece o noapte, un weekend ori un sejur in apropierea frumosului oras Piatra Neamt. 
    De asemenea este locul potrivit pentru a organiza:
- petreceri 
- majorate
- cumetrii
- nunti 
    Este locul ideal de a sarbatori cele mai frumoase evenimente din viata ta.
    Pentru ca tu la astfel de momente frumoase sa te poti bucura din plin, noi iti punem la dispozitie tot ce-ti doresti:
- bucatarie si bucatar 
- bar si ospatari 
- ornamente dar si firma specializata in aranjamente 
- muzica


Tu vino cu invitatii tai si. . . De restul ne ocupam noi.

Vizualizare harta

Obiective turistice si imprejurimi

Camere

Verifica disponibilitate

Fara taxe de rezervare si fara folosirea cardului de credit!
Tipuri de camere Conditii Nr. Persoane Pret camera Nr. camere Rezervare
  • Anulare gratuita pana in ziua sosirii
La cerere
 
0 Camere
  • Anulare gratuita pana in ziua sosirii
La cerere
 
  • Anulare gratuita pana in ziua sosirii
4
La cerere
 
  • Anulare gratuita pana in ziua sosirii
6
La cerere
 

Facilitati oferite de Pensiunea Elena

Politicile de la Pensiunea Elena

Check-in orele 12:00 - 22:00
Check-out orele 07:30 - 12:00

Recomandari din aceeasi zona